CHARMERENDE FRITLIGGENDE VILLA MED HAVUDSIGT højtbeliggende i Torreblanca del Sol (Fuengirola) lige til at flytte ind i.

172m² særdeles velholt villa på 487m² stor grund i flere niveauer, hvilket giver hyggelige opholdsterrasser i sol eller skygge efter behov. Der er citron/kaki og appelsintræer i haven.

Huset består i øverst plan af en dejlig stue med pejs, udgang til hyggelig overdækket terrasse med havudsigt, fuldt monteret køkken og i forbindelse hertil, et lyst bryggers med vaskemaskine etc. et dejligt stort og lyst soveværelse med meget skabsplads, samt badeværelse med brus og kar. I stuen er gulvet nyrenoveret og står med en smuk blank klassisk spansk overflade. I soveværelset er der lagt nye gulvfliser. Der er nye markiser på terrassen, der kan nedrulles i kølige forårs/efterårs aftener.

I nederste etage findes et stort og lyst opholdsrum/soveværelse med havudsigt, yderligere eet soveværelse samt nyrenoveret badeværelse med brus, samt et funkionelt værksted/opmagasinerings rum. I hele nederste plan er der lagt nye gulvfliser. Der er i alt 10 sovepladser i huset.

Fra nederste etage er der udgang til et dejligt pool område omkranset af et stor fliseareal med god plads til havemøbler, solsenge etc. Der er udebruser ved poolen.

Der er A/C i hele huset.

Til villaen hører en stor carport med aflåste skabe.

 

€368.000

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
          
 

 

Omkostninger 2020 - Gastos 2020

I.B.I. €/år - anual
Basura ca. €/år - anual
Comunidad €0,00/m - mensual

 

Hjem / Inicio

 

Copyright © 1997-Today SirChris. All rights reserved.